Cursus overstap van Print naar Web

De cursus is zo opgebouwd dat je in de toekomst gemakkelijk professioneel kunt overstappen van drukwerk naar online applicaties en (WordPress) webdesign

Cursus overstap van Print naar Web door Arthur Wentzel, update december 2023

Meedoen met de training overstappen

Wil je meer leren over overgang en transitie naar digitale media?
Lees hieronder hoe het werkt!

Duur opleiding overstappen

De tijdsduur van de training is afhankelijk van de kennis en bekwaamheid van de cursist. De training duurt standaard 1 dag, maar dit kan, in overleg, ook korter of langer, wanneer er meer onderwerpen behandeld moeten worden. We stemmen dit vantevoren af.

Docent overstappen-training

De docent en trainer voor je overstappen cursus is Arthur Wentzel. Arthur heeft veel ervaring met overgang en transitie naar digitale media en laat je de basis en fijne kneepjes van overstappen zien. Arthur heeft meer dan 1000 cursisten les gegeven.

Locatie en plaats

De locatie voor de overstappen-opleiding kan in overleg. Het kan bij mij of op locatie, individueel of in-company. Voor groepen is het mogelijk in onze cursusruimte in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

Aantal deelnemers cursus

In overleg. Bij voorkeur maximaal 4 deelnemers. Gebleken is dat bij een gering aantal deelnemers er meer maatwerk geleverd kan worden. Een 1-op-1 training en grotere groepen zijn ook mogelijk.

Tarief opleiding overstappen

De prijs van de overstappen cursus is afhankelijk van de tijdsduur van de opleiding. Het uurtarief voor de overstappen-cursus is 75 euro per uur. Bij meer uren, of dagen is er korting mogelijk. Ook de tarieven spreken we duidelijk vantevoren af, zodat je weet waar je aan toe bent. Kijk hier voor de tarieven.

Korting cursus

Korting voor de overstappen cursus is in sommige gevallen mogelijk. Neem contact op met Arthur om te kijken of hij een leuke aanbieding kan maken zodat je in ieder geval verder kan met je overgang en transitie naar digitale media.

Meer info over de cursus overstappen

Wil je meer info over de opleiding overstappen? Neem contact op met Arthur Wentzel 06-2083 0583.

Gebruik gevoel bij Print naar Web

Vol gevoelens zijn: Hoe moet deze website aanvoelen voor gebruikers? Is het de bedoeling dat hij helder, vrolijk en opgewekt is, of juist stoer, formeel en gezaghebbend? Is deze website…

Lees meer

Sta open voor verandering bij Print naar Web

Sta open voor verandering Websites, als digitale objecten die binnen het kader van responsieve, vloeiende ontwerpmethodologieën vallen, worden gebruikt en genavigeerd door echte mensen.Print heeft niet de neiging om door…

Lees meer

Weet wat Responsive betekent bij overgaan

De overgang naar Responsive Web Design-denken vereist alleen dat je weet wat Responsive betekent. Om te weten wat responsief webdesign is en om responsieve ontwerpprojecten te creëren en ermee aan…

Lees meer

Overstappen overgaan van print en drukwerk naar websites en webdesign